
| Kedvezményes ár (nettó): | 7 549 Ft | /db |
| Rendelési ár (nettó): | 7 549 Ft | |
| Rendelési ár (bruttó): | 9 587 Ft | 27% ÁFA |
| Göngyöleg: | 50 Ft | /db |
A kosárba rakáshoz lépjen be (előzetes regisztráció szükséges)!
A magyar ember leleménye a pálinka készítés terén kimeríthetetlen, mindenből lehet pálinkát készíteni, amiből lekvár készül, tartja a hagyomány.
Nos, a szőlő, mint lekvár igen ritka madár volt nagyszüleink kamrájában, mert ebből ugye jó esetben bor készül, esetleg mazsola a lepényhez. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szőlőből is kitűnő párlatot készíteni, hiszen a jó alapanyagok minden tulajdonságával rendelkezik.
Ez az állítás már be is bizonyosodott az elmúlt évek pálinkafőző gyakorlatában. Különösen igaz ez, ha illatos, karakteres fajtát választunk, mint például a sárgamuskotály.
Ennek a fajtának különösen jó termő területe hazánk, és a Somló talaja még fokozza a gyümölcs jellegzetességeit.
A kissé nehéz édeskés, fűszeres aroma finoman kesernyés utóízzel és karakteres illattal párosul. Az aranysárga szőlőszemek utánozhatatlan íz élménye szelíden köszön vissza a palackba zárt italban.
Még a gyakorlatlan kóstolók is azonnal tudják, kivel van dolguk, hiszen a virágmézre emlékeztető íz és a semmihez sem hasonlító bódító illat, még az erősebb alkoholos párlatokban is megmarad.
Származási hely: Magyarország
.
Felhívjuk figyelmét, hogy jelenlegi rendelése során a további jövedéki termékek is a fenti választásának megfelelően kerülnek kosarába.
Kötelező kitölteni