A Drappier birtok Urville-ben, a franciaországi Champagne régió apró településén található. Az első szőlőtőkét a 12. században ültette Szent Bernát ciszterci szerzetes, a Drappier család 1808 óta birtokolja a területet
Legfontosabb vezérelv a természetesség és a fenntarthatóság. Aromákban igen gazdag szőlőikből jellegzetes és karakteres champagne-ok készülnek.
Pincéik Európa legrégebbi pincéi, az egyetlenek, amelyeket nem pusztított el sem a két világháború, sem az 50-es évek tűzvészei. A család szőlő iránti rajongása töretlen, mára már a 8. generáció foglalkozik a szőlőműveléssel és borkészítéssel.
A fenntartható gazdálkodás kiemelten fontos számukra: szőlőültetvényeiket környezettudatos szőlőtermesztési módszerekkel művelik, nem használnak gyomirtó szereket, és kíméletes módon tartják karban a földet (kézi gyomlálással, lovas szántással és ugaros gazdálkodással).
A birtokon nem használunk gyomirtót, rovarölő szert, kézzel, lovakkal vagy gépekkel dolgozunk a talajon, és fokozatosan áttérünk az elektromos traktorokra az üzemanyaggal hajtott járművek helyett. Engedjük, hogy a fű ellenőrzött módon növekedjen a szőlőültetvények között, ami elősegíti a biológiai sokféleséget és biztosítja a természetes egyensúly fenntartását az egész szőlőültetvényben.