A Drappier birtok Urville-ben, a franciaországi Champagne régió apró településén található.
Az első szőlőtőkét a 12. században ültette itt Szent Bernát ciszterci szerzetes, a Drappier család pedig 1808 óta birtokolja a területet. Pincéik Európa legrégebbi pincéi és az egyetlenek, amelyeket nem pusztított el sem a két világháború, sem az 50-es évek tűzvészei. Számukra a legfontosabb vezérelv a természetesség és a fenntarthatóság.
Aromákban igen gazdag szőlőikből jellegzetes és karakteres champagne-ok készülnek.
A család szőlő iránti rajongása töretlen, ma már a 8. generáció foglalkozik a szőlőműveléssel és borkészítéssel.
A fenntartható gazdálkodás kiemelten fontos számukra: szőlőültetvényeiket környezettudatos szőlőtermesztési módszerekkel művelik, nem használnak gyomirtó szereket és kíméletes módon tartják karban a földet: kézi gyomlálással, lovas szántással és ugaros gazdálkodással.