A Pelle Pince 2007 óta működik Tokaj-Hegyalján, Mádon, ahol csak a családi birtokról, saját maguk által termelt szőlőből készítenek bort.
Egy igényes mádi kisbirtokként indultak, majd az évek során hobbipincészetből professzionális birtokká erősödtek és saját stílust alakítottak ki, melyen keresztül szeretnék megmutatni a mádi területek sokszínűségét.
A filozófiájuk szerves része a természethű, növényvédőszer-mentes és organikus művelés, amivel a szőlő a lehető legtermészetesebb és legegészségesebb arcát tudja mutatni. Ésszerű hozamkorlátozás után a megfelelő érettségben lévő fürtöket kézzel szüretelik, a feldolgozást követően pedig természetesen, a lehető legkevesebb beavatkozással készítik el boraikat. A kezdetektől Szarka Dénes borásszal dolgoztak együtt, 2022 óta pedig Nagy Máté vezeti a borászatot, aki friss szemléletével és sok külföldi tapasztalatával járul hozzá a borok modern stílusához.